Artistul adolescent Finalistii web

     Zece dintre cele 29 de lucrări înscrise în concursul "Artistul adolescent - Portretul în desen sau gravură" au întrunit criteriile de evaluare și au fost admise în etapa finala, etapă care se va ține în ziua premergătoare vernisajului care va avea loc în prima săptămână de școală de după vacanța de vară. Elevii ale căror lucrări au fost admise în finală vor trebui să se preocupe de înrămarea lucrărilor pentru a-și asigura o prezentare cât mai bună a muncii lor. La vernisaj vor fi anunțați câștigătorii și vor fi acordate cele două premii care vor fi alcătuite din materiale de lucru profesionale, specifice secției la care au concurat (Desen sau Gravură), într-un cuantum de 300 de lei fiecare.

Lucrările clasificate ca finaliste vor fi prezentate într-o galerie virtuală atât pe website-ul cât și pe contul de Facebook al SAFR.

 Numele elevilor calificați în finală:

  • Anton Miruna
  • Bartha Ioana
  • Caraman Cosmin-George
  • Fășie Alexandru
  • Mitrea Răzvan-Andrei
  • Riza Claudia-Andra

     Cei care anul acesta nu s-au calificat printre finaliști ar trebui să se motiveze mai mult și să nu abandoneze studiul. Multe dintre lucrările respinse sunt bune, dar, numai excelența este aceea care îl poate face pe privitor să vibreze în fața unei lucrări de artă. Pe lângă talent, pe care toți l-ați demonstrat, perseverența este cea care poate face diferența de calitate dintre lucrări. Să vă doriți mai mult, să lucrați mai mult și sigur veți obține mai mult. Vă felicităm și vă mulțumim pentru participarea la acest concurs! Anul viitor poate fi anul vostru. Nu abandonați! SPOR LA LUCRU!